Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja rodziłam tu dwa razy, za każdym kazali mi się położyć, ale i tak musiałabym leżeć, bo miałam epidural, a on odbiera czucie w nogach i nie dałabym rady w innej pozycji. Rodziłam w Drammen, preferują tam klasykę. Można chodzić ile się chce, ale do parcia trzeba się położyć. Wanna była, ale nie chcieli robić porodu w wodzie, na parcie kazaliby wyjść. Ja w wodzie i tak nie chciałam, ale wiem, bo pytałam. Może jakbym się na coś uparła, to bym dostała, ale w sumie w trakcie porodu człowiek i tak nie myśli o niczym innym, tylko o bólu. To czysta teoria, żeby się ustawić tak, czy siak. W praktyce często z bólu człowiek prawie mdleje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
jak ktoś ma cyfrowy polsat to polecam kanał 77 - zone reality. w soboty i niedzielę od 14-15. zawsze się upłaczę ze wzruszenia przy tych porodach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
kasiar mala jest sliczna i daje rade w koncu to kobietka bedzie dobrze.a ja tez mam pytanie twoj maz ze jest z toba to placi za to ?? bo mysle ze jestescie w hotelu sami a nie na sali z inna kobietka??a co do programow to ja ogladam tylko w czwartek o 9 30 pt nastoletnie matki a kanal chyba tlc lub cafe juz nie pamietam a co do nacinania krocza to ja przy 1 porodzie w pl mialam nacinane krocze nic nie bolalo bo z innych boli sie zwijalam i szycie tez nie bolalo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nie jestesmy w hotelu, bo ja urodzilam przed 36 tyg. (ale z tego co wiem jak sie jest w hotelu to maz musi placic), my jestesmy na sali poporodowej, i polozne zgodzili sie przedwczoraj i dzis ze wzgledu na to ze porod przed terminem, ja nie znam norweskiego i mala nie jest ze mna- jak stwierdzily nie za mila chwila dla rodzacej, no i na oddziale nie ma duzo kobiet teraz, to on jest ze mna w pokoju, a jakbym byla z inna kobieta to on nie moze tu spac.
A i dzis mialam szczescie trafila mi sie polska polozna, jutro tez bedzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
polska polozna ci sie trafila to masz fajnie a tak wogole to kiedy ciebie i malutka wypuszcza ?? dlugo jeszcze bedziesz w szpitalu??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Jeszcze nic nie wiadomo , od 9:30 -11:30 na oddziale byly badania i obchody, wiec nie wiemy nic, mielismy isc kolo 12 ale przyszla polozna ze na 12 ktos przyjdzie z labolatorium na pobranie krwi i czekamy...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Wlasnie byla. Teraz maz poszedl po lazanie (tesciu robil ) zjemy i idziemy do malutkiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Jest możliwość noclegu dla ojca dziecka razem z matką w szpitalu, ale to kosztuje, w Drammen 300 nok za noc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
o matko jaka piekna!!!!teraz to juz wogole ci zazdroszcze ze masz,macie swoja malutka ze soba!!!a na tym zdjeciu to wcale nie wyglada jak wczesniak-slodka kruszynka!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
limetka-ja na zone reality ogladalam te programy jak maniaczka w pierwszej ciazy-teraz troche mi przeszlo ale jak ostatnio trafilam na dokument o cudzie narodzin to tak samo-ryczalam jak bobr
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok